Strayalife

Livet er ikke bare eventyr vøttø Annki! sa mamma, Hvorfor ikke? tenkte jeg.

Å reise rundt å oppleve nye steder, mennesker og kulturer er rett og slett deilig. Jeg skjønner ikke folk som ikke vil dette, men jeg kan forstå at folk ikke gjør det på en måte, fordi før var jeg en av dem. Det tok meg lang tid å innse at å gjøre dagdrømmene mine virkelig er faktisk mulig for en som meg. så teit.

De fleste har muligheten til å designe sitt eget liv sånn de vil ha det, man må bare vite hvordan man vil ha det. Jeg, jeg vil ha lykke, og for meg er lykke å ikke vite hva hver dag bringer. Jeg vil ha spenning, jeg vil oppleve mest mulig, se de vakreste steder i verden, jeg vil kjenne at jeg lever. Og det gjør jeg nå, på godt og vondt.

Det er ikke bare bare å reise på andre siden av jorda aleine på budsjett, det er trist når eventyrbobla sprekker når fyren du couchsurfer hos mens du jobber og sparer for å reise videre spør om du liker å gi blowjobs(!) Når du løper til toget forsinket til jobb i 35 grader, med all bagasjen din fordi du må bytte sted å bo også blir kortet avvist når du skal kjøpe billet.Natt før første dag i ny jobb, og person nr 6 på hostel rommet snorker som en av udyrene i ringenes herre. Angsten kan også komme snikende når du innser at bankkontoen er over på minus og du fortsatt ikke har fått ny jobb.Når du har jobbet og spart opp penger å kjøper bil, overlykkelig og klar til å starte evetyret, men første stopp blir verksted. Kunsten er å kunne holde roen og nyte øyeblikkene selv om du ikke har peiling på hva som skjer next.

Men det er totalt verdt det når du kan starte dagen med en løpetur i steike fint vær, langs klippene med utsikt som tar pusten din, spasere til jobb igjennom alle skyskraperene, møte nye spennende personligheter gjennom engelsk konversasjon, nyte god drikke i de vakreste solnedganger, dra på surfedate,opera i Sydney, salsa på en tirsdag, pelikaner, pappegøyer,kenguruer og koalaer i parken, dette er bare en liten brøkdel, det er vannskelig å beskrive,men det er nye kulturelle happenings hele tiden, vakre skapninger, fantastiske syn hver dag.Jeg har ikke kjedet meg en dag siden jeg dro. Når alt kommer til alt er de negative opplevelsene også fantastisk, fordi det er en del av det hele og de gjør at du kommer i kontakt med andre mennesker og når det er over utgjør det en fantastisk historie.

Jeg stortrives i Sydney, i Australia- strayalife!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s